Hvad er et varemærke egentlig?

Når der snakkes virksomhed, brand og logoer, kommer man ikke udenom at der også snakkes varemærke, men hvad er et varemærke egentlig?

Et varemærke er din virksomheds sikkerhed for ikke at blive kopieret

Varemærke er også det vi kalder for et Trademark. Det er en sikring for dig, der har en virksomhed, hvis brand, logo mv. skal beskyttes, så konkurrenter ikke bare kan komme ind fra højre og snuppe de gode idéer og tiltag for ikke at nævne de kunder der skulle tro at det var din virksomhed de havde med at gøre, fordi det ligner hinanden.

Det er virkelig vigtigt for en virksomhed at sørge for at få en varemærkeregistrering, for uden sådan én vil det kunne betyde at konkurrenten løber med alt det du har knoklet for. Har du endnu ikke et Trademark eller en varemærkeregistrering, så bør du derfor komme i gang hurtigst.

Få hjælp til at få din varemærkeregistrering

Hos NEMRETTIGHED kan du finde al den hjælp der er nødvendig for at få varemærkeregisteringen på plads. De hjælper dig her med først at undersøge om din idé allerede er eksisterende og med en varemærkeregistrering, for hvis det allerede findes, så er du grueligt på afveje.

Findes din idé ikke andre steder, går de videre med at ansøge og står i det hele taget for hele processen fra start til slut. Du skal derfor ikke gøre så meget andet end at læne dig tilbage og slappe af med tanken om, at din virksomhed nu er beskyttet.

Det kan tage lidt tid at få en sådan varemærkeregistrering igennem og mange bruger derfor ”TM” efter virksomhedsnavn, logo mv. for at fortælle andre, at du beskytter din virksomhed og har alle rettighederne her.

Det er ikke forbudt i Danmark at bruge tegnet hvor der er en cirkel omkring ”R”, som normalt beskriver at der er varemærkeregistrering, men hvis det er fordi du har en ansøgning afsted, men bare afventer den endelige godkendelse, så bør du bruge ”TM” i stedet.

Indlæg oprettet 26

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen