Er din virksomheds data sikret?

Det er i dag vigtigere end nogensinde før, at forholde sig både seriøst og kritisk til sin virksomheds IT-sikkerhed. Vi ser desværre stadig flere eksempler på personer og virksomheder, som mister vigtige informationer, data eller midler som direkte resultat af manglende eller ringe IT-sikkerhed. Vil du undgå, at også din virksomhed bliver offer for et hackerangreb eller brud på jeres IT-sikkerhed, så læs med her og find ud af, hvad du kan gøre for at sikre jer.

Remote backup er en nødvendighed? 

Selvom et stigende antal virksomheder bliver angrebet af IT-kriminelle, så er det stadig muligt at nedbringe risikoen for at din virksomhed ikke bliver de næste i rækken. Et af de mest nærliggende og simple tiltag du kan gøre for at modstå effekten af et angreb, er en remote backup løsning (også kaldet cloud backup eller Backup-as-a-Service).

Hvad er remote backup? 

Remote backup er i al sin enkelthed at sikre en sikkerhedskopi af dine data på en remote (fjern) lokation. Dette sker typisk som en jævnlig overførsel af nye data om natten, via en krypteret forbindelse hen over internettet til et sikret datacenter. Backup’en har til formål at sikre dine vigtige data, filer og systemfiler, så du kan genskabe din driftstilstand til tidspunktet før et angreb. Den fysiske lokation for dine data skal være adskilt fra dit daglige driftsmiljø og du sikrer dine data ved fx at placere dem i skyen.

Få hjælp til jeres remote backup 

Som det er med så mange opgaver inden for IT-sikkerhed, så kan det ofte være komplekst at varetage dette selv. Du har måske hverken tiden eller kompetencerne til at sørge for, at jeres data, filer og systemer altid er sikret med en backup. Med en remote backup løsning fra TripleIT skal du ikke længere at bekymre dig om IT-backup og sikkerhedskopiering af vigtige data. Alle backupdata opbevares i et sikret datacenter. TripleIT kan derudover levere skræddersyede løsninger og aftaler til netop din virksomhed.

Der er ikke længere nogen undskyldning for at lade stå til og bare håbe på det bedste. Gør noget ved det allerede i dag. 

Indlæg oprettet 26

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen