Elitesporten lider under karantænen – mens andre trives.

Elitesporten lider under karantænen – mens andre trives.

Sport har altid kunne samle mennesker. I disse dage handler det ikke om ikke at samle mennesker. Derfor er det selvfølgelig klart, at elitesporten lider under disse tider. Ikke nok med det, er de fleste aktiviteter verden over også aflyst, da det er umuligt at holde afstand i sport. Især kontaktsport. Der er derfor mange af os, der sidder derhjemme og savner vores favoritsport, om det er cykling, fodbold eller badminton.

De økonomiske konsekvenser

Når et erhverv, der lever af besøgende og eksponering, ikke kan få folk samlet og eller få eksponering via medier – er det klart at der vil være økonomiske konsekvenser. I Danmark på nuværende tidspunkt er der tale om at udskyde EM i fodbold i Parken. Dette vil få konsekvenser for Tour de France-starten, som er planlagt til at ramme Danmark i 2021. At undvære begge vil få utrolige økonomiske konsekvenser for Danmark, da begge kan samle utallige mennesker i gaderne.

Ydermere ses det, at i verdens største fodboldklubber, har klubberne spurgt pænt om deres spillere var villige til at gå ned i løn. Lønnen er ekstrem høj hos mange af topklubberne – faktisk deres dyreste omkostninger. Klubberne står selvfølgelig stadig med en ankomst i form af sponsorindtægter, dog antages det at sponsorindtægterne er højere jo mere eksponering de får. Lige nu er der ingen eksponering, da der ikke spilles fodbold.

Det er dog ikke alle der lider

I og med at shopping centre har lukket kan mange ikke få slukket deres ’shoppingtørst’ i fysiske butikker. Shopping online er vokset ekstremt på det seneste. Det er selvfølgelig kronede dage for virksomheder med online butikker og selvfølgelig også virksomheder, der skal levere produkterne såsom PostNord, DAO, GLS osv.

Derudover ses der også et boom hos virksomheder som lever af at sælge kommunikationsløsninger internt i en virksomhed. De bedste eksempler er: Microsoft Teams, Skype, Slack og mere avancerede løsninger til større virksomheder som PostNord Strålfors.

Alt i alt er der ikke noget der er så ondt, at der intet godt er i det.

Indlæg oprettet 26

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen